IJsbaan geopend

Openingstijd van 10.00 uur tot 20.30 uur

Momenteel ligt er voldoende ijs om op de ijsbaan te kunnen schaatsen, in verband met het Covid-19 virus zijn er wel extra regels en beperkingen;

– De ijsbaan is alleen toegankelijk voor leden. Tevens bestaat de mogelijkheid om nog ter plekke het lidmaatschap af te sluiten. Van tevoren dient men een formulier tot het innen van de contributie middels automatische incasso in te vullen. De leden zijn in het bezit van een lidmaatschapskaart welke bij het betreden van de IJsbaan kan worden getoond.  Bij de entree staan enkele statafels met desinfectiemiddelen.

-De ijsbaan is ’s morgens en ’s avonds alleen toegankelijk voor leden boven de 12 jaar. De ijsbaan is ’s middag alléén geopend voor basisschoolleerlingen. Dit i.v.m. overzichtelijkheid en maximum aantal rijders.

Het is toegestaan dat ouders de kinderen helpen, vanzelfsprekend met inachtneming van de 1,5 meter-regel. IJsbaan geopend tot ’s avonds 20:30 uur om eenieder de gelegenheid te geven vóór het ingaan van de avondklok thuis te zijn.

-Er worden maximaal 250 volwassen personen op de ijsbaan toe gelaten. Voor kinderen onder de 18 geldt dit niet.

-De koek en zopie blijft gesloten.

-Ouders/begeleiders die willen blijven kijken zijn genoodzaakt buiten de omheining te blijven. Vanzelfsprekend blijft ook hier de 1,5 meter-regel van kracht

-De bankjes/stoelen voor het onderbinden/uittrekken van de schaatsen zullen buiten worden geplaatst. Vanzelfsprekend zal ook hierbij aan de 1,5-regel worden herinnerd.

Tevens dient men zich ook te houden aan de covid-19 maatregelen van de overheid, zie onderstaande link.

Wij wensen iedereen veel schaatsplezier en gaan ervan uit de maatregelen in acht worden genomen.

Locatie ijsbaan